Om oss

Teamet på Nordic Digital Media

En ung byrå driven av entreprenörer och marknadsförare

Nordic Digital Media är en ung byrå som arbetar för att hjälpa verksamheter växa genom marknadsföring online, men låt inte Nordic Digital Medias unga ålder lura dig! I teamet hos oss har vi marknadsförare och entreprenörer med lång erfarenhet inom bolagsbygge och marknadsföring – och framförallt en kombination av de båda områdena. Tack vare dokumenterat goda resultat med våra kunder har vi på kort tid lyckats växa snabbt, och i slutändan kommer vårt mål alltid att vara att leverera goda resultat och växa tillsammans med våra kunder. 

ramin-jamei-grundare-ndm-i-vit-skjorta

Ramin Jamei,
Grundare

alexander-ulvgården-coo-ndm-i-skjorta

Alexander Ulvgården,
Chief Operating Officer

daniel-norin-grundare-ndm-i-randig-skjorta

Daniel Norin,
Grundare

denise-roos-junior-content-creator-ndm-i-troja

Denise Roos, 
Junior Content Creator

johan-hellstrom-senior-digital-marketing-specialist-i-vit-skjorta

Johan Hellström, 
Senior Digital Marketing Specialist

Tidslinje

Vår historia

2016

Ramin och Daniel

Grundarna träffas första gången

Via gemensamma vänner kom Daniel och Ramin i kontakt med varandra för första gången på en födelsedagsfest. Redan här började de två samtala om databaser och vilka behov och möjligheter det fanns inom detta område.

2017 - 2019

Databas

Databas byggs upp

Ramin och Daniel byggde upp en av Sveriges största villadatabaser för en av Sveriges största publishers. Under detta arbete insåg de båda vilken otrolig potential som faktiskt fanns, och valde därför att börja bygga upp egna databaser.

2019

Nordic Digital Meida

Bolaget blir aktivt

Databaserna blev större och större och äntligen nådde den storlek som krävdes för att kunna erbjuda databaserna som en del av en tjänst. Nu började arbetet med NDM "på riktigt".

2019

EDR & SMS

Första benet

Vi fann möjligheten stötta våra kunder och marknaden i ett område som inte är självklar eller enkel. Teamet drivs av utmaningar, och här vill vi finnas till.

2019

Utökning av teamet

Två skribenter anställs

Våra marknadsplattformar behöver ständigt fyllas på med nytt, fräscht och underhållande innehåll. För att säkerställa att vi lyckas med det fick vi med Kati och Maria på skeppet.

2019 - 2020

Utökning av teamet

Tre nya anställda

Tack vare våra engagerande plattformar och nöjda kunder växer vi snabbt och fann därför ett behov av ny kraft i teamet! Operativa chefen Alexander, drivna innehållsproducenten Denise och den digitala marknadsföringsspecialisten Johan klev ombord.

2020

Digital marknadsföring

Nytt ben

Kunder och partners uttryckte ett behov för hjälp med annan typ av digital marknadsföring än bara EDR. Nu, med ytterligare kompetens i bolaget, är vi glada att äntligen kunna presentera detta ben för både nya och gamla kunder. Hör av er om ni vill veta mer!

 • Testimonial author
  Quote Icon

  Ramin Jamei

  Grundare

  Vår idé är att kunna stötta våra kunder med en helhetslösning inom EDR och kunna anpassa och skräddarsy lösningar. Varje kund, stor som liten, är unik och vi vill hjälpa dem nå ut med sitt budskap till marknaden. Att bevisa att vi kan spräcka mål är det bästa jag vet och det genomsyrar vad vi står för. Vi vill stå för våra löften gentemot våra kunder och samarbetspartners och drar oss inte för att göra det extra.

 • Testimonial author

  Daniel Norin

  Grundare

  Efter att ha arbetat med digital marknadsföring i över 15 år insåg jag och Ramin att det inte fanns någon som kan hjälpa företag att arbeta tekniskt och datadrivet med e-postmarknadsföring. Att vi dessutom arbetar strategiskt tillsammans med våra kunder genom andra digitala kanaler gör att vi idag är unika. Det skickas över 300 miljarder email i världen varje år, hur många faktiska experter känner du?

Kom i kontakt med oss

Hör av dig!