Så arbetar vi

shape right
1

Behov

Vårt erfarna och entreprenörsdrivna team analyserar era behov och matchar dessa mot den mest passande plattformen för just er – allt för att kunna leverera bästa effekt.

2

Expertis

Med expertis och lång erfarenhet inom marknadsföring både inom sociala medier och genom egenutvecklade plattformar ökar vi tillväxten och bibehåller kvalitén i er affär.

3

Statistik

Vår passion är att driva framgångsrik tillväxt genom smarta metoder. Vi följer alltid upp via data för att se hur vi ska få er affär att bli ännu bättre, därför arbetar vi med er organisation som om det vore vår egna.

Våra tjänster

Emailmarknadsföring

Nå upp till 500.000 unika mottagare på våra egna marknadsplattformar via emailmarknadsföring

Contentproduktion

Behöver ni mer innehåll till er hemsida? Vi skapar innehåll anpassat för era produkter, tjänster och målgrupper..

Google Ads

Nå potentiella kunder som söker efter produkter och tjänster relaterade till din verksamhet och som indikerar att de är nära ett köp eller konvertering.

Sociala medier

Är det dags att sprida varumärkeskännedom och skapa försäljning samtidigt? Nå både nya och gamla besökare och kunder via sociala medier.

Låt oss göra jobbet

Tillsammans har vi på NDM arbetat många år med marknadsföring, affärsutveckling och entreprenörskap. Det gör att vi inte bara arbetar med marknadsföring, utan samtidigt hjälper vi er gärna med utveckling av er nuvarande affär. Nå rätt personer, vid rätt tidpunkt och på rätt sätt med hjälp av vår expertis inom de populäraste marknadsföringskanalerna!